A City fizetne is a Spursnek, hogy elvigye Adebayort

A Manchester City hajlandó lenne állni Emmanuel Adebayor fizetésének több mint a felét, ha a Tottenham Hotspur kölcsönvenné a csatárt.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Emanuel+Adebayor+Barnsley+v+Manchester+City+fRWJsDRh8Xbl.jpgA City menedzsere, Roberto Mancini mielőbb szeretné az Etihad Stadium kapuin kívül tudni az előző szezonban a Real Madridot is megjárt togóit.

Már a felkészülési meccseken sem játszatta az afrikait, és azt is kilátásba helyezte, hogy a 25 fős bajnoki keretbe sem fogja nevezni, ha nem viszi el időben egy másik csapat.

A Tottenham élénk érdeklődést mutat a csatár iránt, de nem szeretnének és nem is tudnának heti 170 ezer fontot fizetni neki, de a City hajlandó lenne besegíteni.

Úgy tudni, a manchesteriek heti 90 ezer fonttal vennék ki a részükett a játékos fizetéséből, így a Spursnek már “csak” 80 ezret kellene a számlájára utalni.

Egyes hírek szerint a londoniak menedzsere, Daniel Levy azt is megpróbálja kiharcolni, hogy csapata a szezon végén 12 millió fontért véglegesíthesse a 27 éves gólzsák szerződését.

Rövid hírek

Fabio Capello 6 City játékost hívott be az angol válogatottba: Joe Hart, Micah Richards, Joleon Lescott, Gareth Barry, James Milner és Adam Johnson. Nigel De Jong-ot is elhívták a csapattól, ám őt a holland válogatottba, úgyan is Angila-Hollandia barátságos mérkőzést rendeznek. - 2011.08.07.

A Celtic menedzsere elárulta, hogy tárgyalásokat folytatnak a Cityvel, Craig Bellamy megszerzése érdekében. - 2011.08.04.

Hét képe


Teljes mérethez kattints a képre!

Videóajánló


Man. City 4-0 Swansea

Következő mérkőzés

Man. City - Spurs
2011.08.28. - 14:30
Premier League 3. forduló
TV: Digisport v. digisport +

Elöző mérkőzés

Bolton 2 - 3 Man. City
2011.08.21. - 17:00
Premier League 2. forduló

Mini tabella
Hely Csapat Pont
1. Man. City 6
2. Wolves 6
3. Aston Villa 4
4. Liverpool 4
Házi góllövőlista
Hely Játékos Gól
1. Edin Dzeko 5
2. Wright-Phillips 3
3. A. Johnson 2
4. Kun Agüero 2
5. Mario Balotelli 2
6. Joleon Lescott 2

Teljes házigóllövőlista