Az Inter elnöke szerint Sneijder nem megy sehová

Moratti, az Inter elnöke közölte, hogy Sneijder idén semmiféle képen nem hagyja el Milánót, ám azt elismerte, hogy Samuel Eto'o a távozás küszöbén.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Wesley+Sneijder+Inter+Milan+v+Manchester+City+9zIkyemx8nal.jpgA kék-feketék első embere érinhetetlennek nevezte a hollandot, akit minden létező módon összekapcsoltak a két gyárvárosi csapattal, így volt szó például 35 millió fontos ajánlatról, vagy éppen különböző játékosokat érintő csereüzletről.

„Semmifajta tárgyalás nem folyt Wesről - nem számít, hogy Eto'o maradt vagy sem – így Moratti a La Gazzetta dello Sportnak. – Sneijder eddig is érinthetetlen volt, Eto'o helyzetét ismerve pedig még inkább az lett. Egyszerűsítve a helyzeten: Sneijder marad a fenekén."

Ezután nyíltan beszélt az Anzsiba igazolás küszöbén álló kameruniról: „Nagyon hiányozni fog, ha összeáll az üzlet, nem csak játékosként, emberként. Fantasztikus srác, egyben egy kitűnő focista. Mindig is példamutatóan viselkedett, egy igazi profi volt." 

Mindenki tudja, hogy ez a játék a pénzről, Moratti sem kendőzte véleményét: „Pénzügyileg megéri neki a váltás, és egy ilyen ajánlatot nehéz visszautasítani." A kameruni a hírek szerint olyan gázsiban részesülhet Dzsudzsákéknál, amelyet futballista még nem kapott... 

Nyilván azonnal felmerült a kérdés, ha a csatár megy, hogy ki helyettesíti: „Nem hiszem, hogy meg tudjuk szerezni Tévezt. Forlán? Lavezzi? Vannak, akikkel kapcsolatban állunk, figyeljük őket, majd meglátjuk... Rossi nem kell, nem ilyen típusú csatár kell nekünk."

Rövid hírek

Fabio Capello 6 City játékost hívott be az angol válogatottba: Joe Hart, Micah Richards, Joleon Lescott, Gareth Barry, James Milner és Adam Johnson. Nigel De Jong-ot is elhívták a csapattól, ám őt a holland válogatottba, úgyan is Angila-Hollandia barátságos mérkőzést rendeznek. - 2011.08.07.

A Celtic menedzsere elárulta, hogy tárgyalásokat folytatnak a Cityvel, Craig Bellamy megszerzése érdekében. - 2011.08.04.

Hét képe


Teljes mérethez kattints a képre!

Videóajánló


Man. City 4-0 Swansea

Következő mérkőzés

Man. City - Spurs
2011.08.28. - 14:30
Premier League 3. forduló
TV: Digisport v. digisport +

Elöző mérkőzés

Bolton 2 - 3 Man. City
2011.08.21. - 17:00
Premier League 2. forduló

Mini tabella
Hely Csapat Pont
1. Man. City 6
2. Wolves 6
3. Aston Villa 4
4. Liverpool 4
Házi góllövőlista
Hely Játékos Gól
1. Edin Dzeko 5
2. Wright-Phillips 3
3. A. Johnson 2
4. Kun Agüero 2
5. Mario Balotelli 2
6. Joleon Lescott 2

Teljes házigóllövőlista